Ενημέρωση με ένα κλικ

313 προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας σε ΙΕΚ & σχολεία δεύτερης ευκαιρίας

Με νέο προσωπικό και συγκεκριμένα με εργαζόμενους καθαριότητας ενισχύονται τα Δημόσια ΙΕΚ και τα σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dimosio.gr για το διδακτικό έτος 2020-2021.

Συγκεκριμένα:

  • Για τα Δημόσια ΙΕΚ εγκρίθηκαν 227 προσλήψεις πλήρους απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας ίσης με το διδακτικό έτος (1 Οκτωβρίου 2020 έως την λήξη του διδακτικού έτους: 30 Ιουνίου 2020)
  • Για τα σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας εγκρίθηκαν 86 προσλήψεις μερικής απασχόλησης  με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας ίσης με το διδακτικό έτος (15 Σεπτεμβρίου 2020 έως την λήξη του διδακτικού έτους: 30 Ιουνίου 2020)

Η πρόσληψη των ανωτέρω θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 39 του Ν.4722/2020 και η δαπάνη θα καλυφθεί από πιστώσεις του προϋπολογισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Πηγή: dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More