Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Πάνω από 900 κρούματα στην Αθήνα, από σήμερα το βράδυ τα μέτρα

Από σήμερα (26/9) τίθεται σε εφαρμογή τα νέα μέτρα, για την καταπολέμηση του κορονοϊού, όπως τα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Η ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων του ιού στην Αττική συνεχίζει να προβληματίζει τόσο την κυβέρνηση, αλλά και τους ειδικούς, οι οποίοι θέλουν με κάθε τρόπο να αποφύγουν ένα lockdown και έτσι ψάχνουν τους τρόπους, προκειμένου να περιορίσουν σε κάποιο βαθμό τη διασπορά του.

Από την ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ανέφερε χαρακτηριστικά στο δελτίο ειδήσεων του Star, ότι στην Αθήνα βρίσκονται πάνω από 900 κρούσματα κορονοϊού, ενώ μίλησε σε στοχευμένα τεστ στο κέντρο της Αθήνας από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ.

«Ήδη, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας υπάρχουν οι Κινητές Ομάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, οι οποίες κάνουν ελέγχους από γειτονιά σε γειτονιά, σε επιδημιολογικά ευάλωτες ομάδες και σε συμπολίτες μας, έτσι ώστε να έχουμε πραγματική εικόνα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Γιατί επιδημιολογικά βλέπουμε ότι πάνω από 900 ενεργά κρούσματα βρίσκονται στην Αθήνα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει