Ενημέρωση με ένα κλικ

Λευκός Οίκος: Από τις 12 Σεπτεμβρίου ανοίγει ξανά για το κοινό

Οι ξεναγήσεις στο Λευκό Οίκο αναμένεται να επιτραπούν ξανά μέσα στο Σεπτέμβριο, αλλά ο μέγιστος αριθμός των επισκεπτών θα είναι στο 18% της χωρητικότητάς του, ανακοινώθηκε από το γραφείο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Οι επισκέπτες ηλικίας δύο ετών και άνω θα πρέπει να φορούν μάσκα ή παρόμοιο κάλυμμα προσώπου.

Τα μέλη της Εθνικής Υπηρεσίας Πάρκων, της Μυστικής Υπηρεσίας και το προσωπικό του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου που διοργανώνουν τις περιηγήσεις θα φορούν επίσης μάσκες και γάντια, ενώ θα ενθαρρύνουν την κοινωνική απόσταση μεταξύ των επισκεπτών.

Θα υπάρχουν επίσης αρκετοί σταθμοί απολύμανσης χεριών και δείκτες τήρησης κοινωνικής απόστασης κατά μήκος της διαδρομής.

Οι ξεναγήσεις του κοινού στον Λευκό Οίκο περιλαμβάνουν συνήθως μια ματιά στον Κήπο των Ρόδων, που αναδιαρθρώθηκε πρόσφατα από τη Μελάνια Τραμπ, το China Room, το οποίο φιλοξενεί τα επίσημα σερβίτσια των πρώην προέδρων Τζορτζ Ουάσινγκτον και Μπιλ Κλίντον, και το State Dining Room, όπου παρατίθενται επίσημα δείπνα και γεύματα με αρχηγούς κρατών που επισκέπτονται την Ουάσινγκτον.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More