Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο συνεργός του ειδικού φρουρού και η σύνδεση με τους Πυρήνες της Φωτιάς (ΦΩΤΟ)

Η Ελληνική Αστυνομία κατά τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα προχώρησε στη σύλληψη του ειδικού φρουρού 22 ετών, όπου μαζί με ένα ακόμη άτομο κατηγορείται ότι εκβίασε και απέσπασε χρήματα από γνωστό επιχειρηματία.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Από την πρώτη στιγμή η υπόθεση είχε απασχολήσει το Εσωτερικών με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Securitynews.gr ο συνεργός του ειδικού φρουρού που κατηγορείται  για τον εκβιασμό στον επιχειρηματία, εμπλέκεται και σε υπόθεση παρακολούθησης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο γνωστός αντιεξουσιαστής και απεργός πείνας που συνδέεται με τους Πυρήνες της Φωτιάς

 

Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση της ύποπτης παρακολούθησης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι γνωστό μέλος του αναρχικού κινήματος και ειδικότερα όπως επισημαίνουν ανώτατες αστυνομικές πηγές στο Securitynews.gr ” O αντιεξουσιαστής και γνωστός απεργός πείνας Σ.Μ”.

Η υπόθεση ερευνάται διεξοδικά με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και την Αντιτρομοκρατική να συνεργάζονται στενά.

Να σημειωθεί, ότι προκύπτουν αρκετά ερωτήματα, όπως γιατί ο αστυνομικός συνεργάζεται με τον γνωστό αναρχικό στη παρακολούθηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη; Υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν περισσότερα για αυτό το ζήτημα; Μήπως από τις έρευνες θα προκύψει νέο “ξύπνημα” από τους Πυρήνες της Φωτιάς με σχέδιο και οργανωμένα κρησφύγετα;

 

Ο ειδικός φρουρός Ε.Π., φωτογραφίες του οποίου παρουσίασε πρώτο το zougla.gr.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More