Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο συνεργός του ειδικού φρουρού και η σύνδεση με τους Πυρήνες της Φωτιάς (ΦΩΤΟ)

Η Ελληνική Αστυνομία κατά τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα προχώρησε στη σύλληψη του ειδικού φρουρού 22 ετών, όπου μαζί με ένα ακόμη άτομο κατηγορείται ότι εκβίασε και απέσπασε χρήματα από γνωστό επιχειρηματία.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Από την πρώτη στιγμή η υπόθεση είχε απασχολήσει το Εσωτερικών με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Securitynews.gr ο συνεργός του ειδικού φρουρού που κατηγορείται  για τον εκβιασμό στον επιχειρηματία, εμπλέκεται και σε υπόθεση παρακολούθησης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο γνωστός αντιεξουσιαστής και απεργός πείνας που συνδέεται με τους Πυρήνες της Φωτιάς

 

Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση της ύποπτης παρακολούθησης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι γνωστό μέλος του αναρχικού κινήματος και ειδικότερα όπως επισημαίνουν ανώτατες αστυνομικές πηγές στο Securitynews.gr ” O αντιεξουσιαστής και γνωστός απεργός πείνας Σ.Μ”.

Η υπόθεση ερευνάται διεξοδικά με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και την Αντιτρομοκρατική να συνεργάζονται στενά.

Να σημειωθεί, ότι προκύπτουν αρκετά ερωτήματα, όπως γιατί ο αστυνομικός συνεργάζεται με τον γνωστό αναρχικό στη παρακολούθηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη; Υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν περισσότερα για αυτό το ζήτημα; Μήπως από τις έρευνες θα προκύψει νέο “ξύπνημα” από τους Πυρήνες της Φωτιάς με σχέδιο και οργανωμένα κρησφύγετα;

 

Ο ειδικός φρουρός Ε.Π., φωτογραφίες του οποίου παρουσίασε πρώτο το zougla.gr.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει