Ενημέρωση με ένα κλικ

Πλακιωτάκης: “Το Λιμενικό σώμα υπηρετεί με απόλυτη επάρκεια το ρόλο του”

Με τα καλύτερα λόγια, για το ρόλο του Λιμενικού Σώματος, αναφέρθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος σημείωσε πως μετά την επέκταση ττων χωρικών μας υδάτων στο Ιόνιο στα 12 ναυτικά μίλια των, οι Αρχές είναι έτοιμες να κερδίσουν τη μάχη των θαλάσσιων συνόρων μας.

Αναλυτικά η δήλωση του

“Με επισκέψεις μου από το Καστελόριζο έως την Κέρκυρα, την Ερεικούσα και τους Οθωνούς  διαπιστώνω καθημερινά ότι τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος υπηρετούν με απόλυτη επάρκεια το διπλό και κρίσιμο ρόλο τους.
Αφενός την προστασία των θαλάσσιων συνόρων μας, δρώντας ημέρα και νύχτα με αποφασιστικότητα άλλα και απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.
Αφετέρου, με την παρουσία τους σε λιμάνια και πλοία ελέγχουν την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της πανδημίας.
Από τους Ωθωνούς δύο μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στο Ιόνιο στα 12 ναυτικά μίλια, θέλω να διαβεβαιώσω ότι το Λιμενικό Σώμα συνεχίζει με αμείωτη ένταση να κάνει όλα όσα πρέπει ώστε να κερδίσουμε και τη μάχη της φύλαξης των θαλάσσιων συνόρων μας, αλλά και τη μάχη απέναντι στον κορονοϊό”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More