Ενημέρωση με ένα κλικ

Ξάνθη: Με μαχαίρια και χειρουργικές μάσκες λήστεψαν μίνι μάρκετ!

Κρατώντας μαχαίρι και φορώντας χειρουργικές μάσκες μπούκαραν το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι μέχρι στιγμής ληστές σε μίνι μάρκετ στην Ξάνθη.

Κρατώντας μαχαίρι και φορώντας χειρουργικές μάσκες μπούκαραν το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι μέχρι στιγμής ληστές σε μίνι μάρκετ στην Ξάνθη.

Οι δράστες υπό την απειλή του μαχαιριού κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα από τον υπάλληλο του μίνι μάρκετ καθώς και πακέτα με τσιγάρα και τράπηκαν σε φυγή.

Πρόκειται για την πρώτη ληστεία οι δράστες της οποίας φορούσαν τις γνωστές – πλέον – σε όλους μας χειρουργικές μάσκες, για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους, που καταγράφεται στην περιοχή.

Για τη ληστεία ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία αναζητά τους δράστες.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την Τετάρτη 15-7-2020 το βράδυ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε κατάστημα στην Ξάνθη, όπου βρισκόταν ο υπάλληλος και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του καταστήματος χρηματικό ποσό και διάφορα πακέτα τσιγάρων, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Πηγή: xanthinea.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει