Ενημέρωση με ένα κλικ

Ρομά εντοπίστηκαν με όπλα και αφέθηκαν ελεύθεροι- Συνελήφθησαν λίγο αργότερα για διάρρηξη! (ΦΩΤΟ)

Οι δυο άνδρες, είχαν εντοπιστεί το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς, καθώς είχαν κριθεί ύποπτες οι κινήσεις τους και στην κατοχή τους είχαν βρεθεί δυο πυροβόλα όπλα.

Με την… ταμειακή μηχανή στα χέρια συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών δυο Ρομά κατά την διάρκεια διάρρηξης ταβέρνας στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα  newpost.gr τους δράστες συνέλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ 116-5 της Νέας Σμύρνης που έφτασαν στο σημείο, δύο μόλις λεπτά μετά την κλήση που δέχτηκαν για διάρρηξη. Οι δυο κακοποιοί κατάφεραν να εισβάλουν στο κατάστημα στην ταβέρνα, στις 02:46 τα ξημερώματα, σπάζοντας  ένα τζάμι και ανενόχλητοι έψαχναν τους χώρους.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως οι δυο Ρομά, είχαν εντοπιστεί στις 22:20 το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της ομάδας 116-2 του Παλαιού  Φαλήρου, καθώς είχαν κριθεί ύποπτες οι κινήσεις τους και στην κατοχή τους είχαν βρεθεί δυο πυροβόλα όπλα replica, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αποφυλακιστήρια τους που αφορούσαν υποθέσεις κλοπών και ληστειών. Οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, αλλά δυο ώρες αργότερα, αφέθηκαν ελεύθεροι!

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιτυχία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών, επετεύχθη παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, με πνεύμα αυταπάρνησης και με κύριο γνώμονα της προστασίας της κοινωνίας.

Πηγή:  newpost.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει