Ενημέρωση με ένα κλικ

ΑΓΕΕΘΑ για Τουρκία: Όποιος πατήσει το ποδάρι του σε ελληνικό έδαφος πρώτα θα τον κάψουμε

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Α/ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, αναφερόμενος σε πιθανή αντίδραση των ελληνικών Ενόπλων αν οι τουρκικές δυνάμεις επιχειρήσουν να εισβάλλουν σε ελληνικά εδάφη.

“Όποιος πατήσει το ποδάρι του σε ελληνικό έδαφος πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα πάμε να δούμε ποιος ήταν. Όποιος συγκρουστεί με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πρέπει να ξέρει ότι θα φύγει με βαρύ κόστος. Θέλουμε διάλογο αλλά επί ίσοις όροις. Αυτό δεν το θέλει η Τουρκία και στόχος στη θητεία μου είναι να μην προσέλθει η Ελλάδα σε οποιονδήποτε διάλογο που δεν θα είναι υπό αυτές τις προϋποθέσεις”, ανέφερε.

“Είμαστε πανέτοιμοι” διαβεβαίωσε, σύμφωνα με το defence-point, προσθέτοντας: «…κι ας μην έχουμε αυτά που θα θέλαμε από οπλικά συστήματα κι ας μην έχουν προχωρήσει όπως θα θέλαμε αναβαθμίσεις και συντηρήσεις. Αυτό φαίνεται και από τις συνεχείς εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Έχουν γίνει και Συμβούλια Αρχηγών και καθένας ξέρει τι επακριβώς θα κάνουμε αναλόγως του σεναρίου που θα εξελιχθεί».

«Οι Τούρκοι με τη συμπεριφορά τους προδίδουν και μεγάλη νευρικότητα για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας τους. Όσες χώρες διετέλεσαν κάποτε αυτοκρατορίες, παρουσιάζουν συμπεριφορές που σχετίζονται με τις αναμνήσεις τους. Αυτό στη δική τους τουλάχιστον περίπτωση προκαλεί μεγάλη αστάθεια», πρόσθεσε ο ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More