Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Τομ Χάνκς πάει….φαντάρος

Mε τη νέα του…  ταυτότητα εκείνη του Έλληνα πολίτη εμφανίστηκε ο Τομ Χανκς αμέσως μετά την τιμητική βράβευση του, στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες. Ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε  με χιούμορ στην ελληνική υπηκοότητα που έλαβε πρόσφατα. Μάλιστα φάνηκε γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας..

“Πρώτον πρέπει να υπηρετήσω στον Ελληνικό στρατό? Αν δεν υπηρετήσω στον ελληνικό στρατό ,δεν είμαι καλός, έχω άσχημα γόνατα και είμαι μεγάλος. Χρειάζεται να πληρώσω φόρους ? Μπορώ να πληρώσω μετρητά και να αποφύγω όλα τα παραπάνω?-Δεν το γνωρίζω αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ελληνοαμερικανού δημοσιογράφου εξέφρασε για ακόμη μία φορά την αγάπη του για την Ελλάδα μία σχέση που μετράει πάνω 30 χρόνια και η οποία ξεκίνησε όταν γνώρισε την Ελληνοαμερικανίδα σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον.

«Είμαι Έλληνας εδώ και 32 χρόνια .Η Ελλάδα είναι παράδεισος, η  οικογένεια μου πηγαίνει  στην Ελλάδα .Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο, στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου ,κανένα από αυτά  δεν φθάνει την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό κάνουν καλό στην ψυχή, είναι θεραπευτικό μέρος».

Ο Έλληνας Τομ Χανκς αναφέρθηκε και στον τρόπο ζωής που φαίνεται να ακολουθεί ειδικά όταν επισκέπτεται την Αντίπαρο μαζί με την οικογένεια του.

«Ειδικά αν μπεις στο περίφημο ελληνικό πρόγραμμα του να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι να μένεις ξύπνιος έως τις τρεις τα ξημερώματα και να διαφωνείς  στην ταβέρνα έως τις 03.00 π μ. Η καλύτερη ζωή που μπορεί να έχει κάποιος».

Ιδιαίτερης σημασίας  για εκείνον οι φετινές Χρυσές Σφαίρες αλλά ακόμα και εκεί  ο Τομ Χάνκς μιλώντας για την πορεία του στο σινεμά ενέπλεξε και πάλι την Ελλάδα.

«Δεν είμαι ηθοποιός για την εξουσία  αν και κάποια .Δεν το κάνω για τα λεφτά ωστόσο ναι είμαι πλούσιος Μπορώ να πάω στην Ελλάδα όποτε το θέλω τόσο «άνετος» είμαι. Αλλά δεν υπάρχει υποκατάστατο. Είναι η καλύτερη , η πιο συναρπαστική και η πιο ενδιαφέρουσα δουλειά που υπάρχει.»

Ο χολιγουντιανός σταρ, έλαβε τιμητικά την ελληνική υπηκοότητα με την υπογραφή του Προκόπη Παυλόπουλου μόλις πριν λίγες ημέρες.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει