Ενημέρωση με ένα κλικ

Κλειστή η Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω της έντονης χιονόπτωσης

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της Αστυνομίας, λίγο πριν τις 17:00 διεκόπη η κυκλοφορία ολων των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας από το ύψος των διοδίων Αφιδνών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται, επίσης,σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας και στα δύο ρεύματα, στο ύψος του Καπανδριτίου και της Μαλακάσας, λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Παράλληλα, όλα τα ΚΤΕΛ από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, έχουν ακυρώσει τα δρομολόγιά τους προς Αθήνα, χωρίς οι οδηγοί τους να έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε θα μπορέσουν να ξεκινήσουν εκ νέου.

Η αστυνομία έχει ακινητοποιήσει εκατοντάδες φορτηγά και δεκάδες λεωφορεία σε διάφορα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου από Λαμία έως Τραγάνα.

Την ίδια στιγμή, τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται στην περιοχή του Μαρτίνου και της Υλίκης με την ίδια ένταση.

Δεκάδες εκχιονιστικά μηχανήματα, δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής βρίσκονται κατά μήκος της Εθνικής Οδού, εκεί όπου τα καιρικά φαινόμενα είναι ιδιαίτερα έντονα.

Προβλήματα στην κυκλοφορία έχει προκαλέσει η έντονη χιονόπτωση που σημειώνεται από το πρωί στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων από ακινητοποιημένα οχήματα, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται με πολύ χαμηλές

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει