Ενημέρωση με ένα κλικ

Εντοπίστηκε αποθήκη με χιλιάδες λαθραία τσιγάρα (εικόνες)

Χειροπέδες σε έναν 47χρονο Έλληνα πέρασαν στον Κολωνό αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών διενεργούσε έρευνα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, για τον εντοπισμό διακινητών-εμπόρων ναρκωτικών σε αποθήκη στην περιοχή του Κολωνού η οποία τελικώς οδήγησε στην ανεύρεση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων καθώς και στον εντοπισμό του 47χρονου.

Ειδικότερα, ο δράστης εντοπίστηκε να έχει αποκρύψει στο εσωτερικό ξυλοκιβωτίων μεταφοράς υαλοπινάκων και κάτω από φύλλα τζαμιών, πλήθος πακέτων λαθραίων τσιγάρων.

Από την περαιτέρω έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μαζί με τρείς συνεργούς του που αναζητούνται, είχαν συστήσει εικονικές εταιρείες και δηλώνοντας ως προϊόντα εξαγωγής τους υαλοπίνακες, κατάφερναν να διακινούν στο εξωτερικό τα λαθραία τσιγάρα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει