Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Γιάννης Μώραλης στην γιορτή του 25ου Βρεφονηπιακού Σταθμού

Μέσα από Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ποιήματα, καθώς και θεατρικά σκετς, τα παιδιά του 25ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, έστειλαν μηνύματα  αγάπης και αλληλεγγύης, σε μια ξεχωριστή παιδική παράσταση : «Χριστούγεννα ήρθαν πάλι», που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σταθμού,  στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά.

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του,   ανέφερε ότι είναι χαρά για τον ίδιο να παρακολουθεί τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών, καθώς τα παιδιά παρουσιάζουν όμορφες παραστάσεις περνώντας αισιόδοξα και ελπιδοφόρα μηνύματα.

Ο κ. Μώραλης  συνεχάρη την Αντιδήμαρχο κα  Χαραλαμπία Ζηλάκου, τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ειρήνη Βασίλαινα  και όσους εργάζονται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για την προσπάθεια που καταβάλλουν,  ώστε  τα παιδιά να περνούν  τις ώρες τους στους σταθμούς όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά  υπογράμμισε  ότι ο δήμος, παρά τα προβλήματα, δουλεύει συστηματικά κι έχει θετικά αποτελέσματα, σημειώνοντας ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.  Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι στο πλάνο του δήμου είναι να δημιουργηθούν τα επόμενα τρία χρόνια,  δύο με τρεις σύγχρονοι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στην πόλη μας.

Κλείνοντας, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.

 Η  Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών  κα  Χαραλαμπία  Ζηλάκου, στον χαιρετισμό της,  αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Στη συνέχεια,  συνεχάρη τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ειρήνη Βασίλαινα, την Προϊσταμένη του Σταθμού, όλο το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό και όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της  Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

 Στο τέλος της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, ο Δήμαρχος κ.  Γιάννης Μώραλης και η Αντιδήμαρχος κα  Χαραλαμπία  Ζηλάκου προσέφεραν  στα παιδιά  δωροεπιταγές για αγορά παιχνιδιών από γνωστό κατάστημα, προσφορά του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

 Να σημειωθεί, ότι χθες, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 17ου Βρεφονηπιακού Σταθμού με θέμα : «Ψάχνω το παραμύθι μου», στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος», στα Καμίνια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει