Ενημέρωση με ένα κλικ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τον εκσυγχρονισμό επτά ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων

Τεχνικές εργασίες για την βελτίωση του περιβάλλοντος και των υποδομών όπου εξυπηρετούνται καθημερινά χιλιάδες πολίτες και  εργάζονται δεκάδες υπάλληλοι,  έγιναν το τελευταίο διάστημα σε επτά από τα συνολικά εννέα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Αθηναίων.

Στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας βελτίωσης και ανάπλασης των δομών του Δήμου, εγκρίθηκαν και εκτελέστηκαν εργασίες στα καταστήματα Κ.Ε.Π, ώστε αυτά να καταστούν λειτουργικότερα, ασφαλέστερα και εμφανώς πιο καλαίσθητα τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους εξυπηρετούμενους πολίτες.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο ΚΕΠ Συντάγματος, στο ΚΕΠ 1ης Δημοτικής Κοινότητας  (Ακαδημίας 88), στο ΚΕΠ 2ης Δημοτικής Κοινότητας (Νέος Κόσμος), στο ΚΕΠ 3ης Δημοτικής Κοινότητας (Πετράλωνα), στο ΚΕΠ 4ης Δημοτικής Κοινότητας (Σεπόλια), στο ΚΕΠ 6ης Δημοτικής Κοινότητας (Πλατεία Βικτωρίας) και  στο ΚΕΠ της Δημοτικής Αγοράς της Κυψέλης. Περιελάμβαναν ηλεκτρολογικές και υδραυλικές επισκευές, εργασίες βαφής, καθώς και  τεχνικές παρεμβάσεις στους χώρους ώστε να καταστούν πιο λειτουργικοί και ασφαλείς.

«Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης των Πολιτών, αδιαμφισβήτητα, είναι ένας επιτυχημένος θεσμός. Στόχος μας είναι ο διαρκής εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των υποδομών τους για να μπορούν οι πολίτες να απολαμβάνουν αυτό που πραγματικά δικαιούνται. Αποτελεσματικές υπηρεσίες σε αξιοπρεπείς συνθήκες. Αυτές τις υγιείς συνθήκες οφείλουμε να τις παρέχουμε και στους εργαζόμενους. Να τους δίνουμε τα εργαλεία για να μας παρέχουν όσα χρειαζόμαστε» τονίζει σε δήλωση του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Τα Κ.Ε.Π του Δήμου Αθηναίων, σε καθημερινή βάση εξυπηρετούν πληθώρα επισκεπτών και κατ΄επέκταση η αναβάθμιση των καταστημάτων, ώστε να καταστούν πιο φιλόξενα στους επισκέπτες τους, συνιστούσε μια αναγκαιότητα που έγινε πράξη. Σύμφωνα με τον ιστότοπο παροχής στατιστικών στοιχείων «KEP-Stats», έξι ΚΕΠ του δήμου Αθηναίων βρίσκονται μέσα στα δέκα με την μεγαλύτερη ετήσια κίνηση στη χώρα. Πιο συγκεκριμένα, κατά σειρά, τη μεγαλύτερη ετήσια κίνηση έχουν τα εξής: Ακαδημίας, Συντάγματος, Κυψέλης, Αμπελοκήπων, Σεπολίων και Πλατείας Βικτωρίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει