Ενημέρωση με ένα κλικ

Απίστευτο αλλά Ελληνικό: Φανάρι είναι μέσα από την τέντα καφετέριας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από εχθές εικόνα που απεικονίζει φανάρι ρύθμισης της κυκλοφορίας μέσα σε καφετέρια στην Πάτρα.

Για την ακρίβεια, βλέπουμε πως ο φωτεινός σηματοδότης, το φανάρι, έχει εγκατασταθεί μπροστά από κολόνα κτιρίου και λίγα εκατοστά από τραπεζάκια καφετέριας που βρίσκεται στο σημείο της οδού Κορίνθου και Τριών Ναυάρχων.

Εκείνο που έκανε το φανάρι viral, είναι το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης της καφετέριας αποφάσισε να βάλει τέντα για να προστατεύσει τους καπνιστές από το κρύο. Μια τέντα που κρύβει τελείως το φανάρι από το δρόμο και το κάνει να μοιάζει με διακοσμητική πινελιά στην καφετέρια.

Η αρχική εικόνα με το φανάρι σε δρόμο της Πάτρας γέμισε ερωτηματικά τους χρήστες του διαδικτύου. Ωστόσο, φαίνεται πως ο σηματοδότης δεν προσφέρει κάποια βοήθεια στη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Τουλάχιστον, όχι για την ώρα. Το φανάρι, μαζί με έναν ακόμη σηματοδότη πάνω από το δρόμο, αλλά και έναν ακόμη στην απέναντι πλευρά επί της οδού Κορίνθου κοιτούν προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κινούνται τα αυτοκίνητα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει