Ενημέρωση με ένα κλικ

Γροθιά στον ρατσισμό απο τον Δήμο Αθηναίων και τη ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Ο Παναθηναϊκός και ο Δήμος Αθηναίων ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα προσφυγόπουλα, που έχουν περάσει από χίλιες κακουχίες και βρήκαν καταφύγιο στη χώρα μας. Η πραγματικότητα είναι ότι οι Έλληνες δείχνουμε συμπόνια κι ανθρωπισμό έμπρακτα κι εγώ το κρατάω αυτό, για το σήμερα και το αύριο”.

Με αυτά τα λόγια ο δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης στέλνει μήνυμα κατά του ρατσισμού όπου παρακολούθησε στο ΟΑΚΑ, τον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκός -Αστέρας Τρίπολης, μαζί με 100 πρόσφυγες και μετανάστες, όπου 22 παιδιά μεταναστών και προσφύγων συμμετείχαν στην παράταξη των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της έναρξης του αγώνα. Με την συμβολική αυτή κίνηση το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ένωσαν τις δυνάμεις τους δείχνοντας ότι είμαστε όλοι ξεχωριστοί και όλοι ίσοι εντός και εκτός γηπέδων.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ομαλότερη ένταξη μεταναστών και προσφύγων στο κοινωνικό σύνολο. Η συνεργασία περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων με 50 διπλές προσκλήσεις σε έναν ή δύο εντός έδρας ποδοσφαιρικούς αγώνες του Παναθηναϊκού ανά μήνα, κατά τη διάρκεια της Αγωνιστικής Περιόδου 2019-2020.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει