Ενημέρωση με ένα κλικ

Φρικτός θάνατος 4χρονης – Έπεσε σκυλί από τον 5ο όροφο και την πλάκωσε

Σοκαριστικό βίντεο την στιγμή της πτώσης του σκυλιού που καταπλακώνει και σκοτώνει ακαριαία την 4χρονη που περπατούσε αμέριμνη με την μητέρα της.

Ασύλληπτο να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους, όπου ένα τετράχρονο κοριτσάκι χάνει την ζωή του με αυτόν το φρικτό τρόπο, όπου το σκυλί την καταπλάκωσε, σύμφωνα με το New York Post.

Αδιανόητη τραγωδία στην Ινδία: Σκύλος έπεσε από 5ο όροφο κτιρίου και σκότωσε τετράχρονο κορίτσι - Newsbomb
Αδιανόητος θάνατος για 4χρονη στην Ινδία: Σκοτώθηκε από σκυλί που έπεσε από τον 5ο όροφο (βίντεο-σοκ) - Law & Order
Αδιανόητο: Νεκρό κοριτσάκι 4 ετών - Σκοτώθηκε από σκυλί που έπεσε από τον 5ο όροφο | Alfavita

Ο φρικτός θάνατος το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας, δείχνει το μικρό κοριτσάκι να περπατά με τη μητέρα της αμέριμνο σε έναν στενό δρόμο στο Thane,της Ινδίας όταν ο σκύλος έπεσε από κοντινό κτήριο από τον 5ο όροφοπάνω στην ανυποψίαστη μικρούλα.

Στα πλάνα φαίνεται η μητέρα του κοριτσιού, σε σοκ, να σηκώνει γρήγορα το τραυματισμένο παιδί και να το κρατάει στην αγκαλιά της, αναζητώντας βοήθεια.

Ο σκύλος στο βίντεο φαίνεται να παραμένει ακίνητος στο έδαφος, αλλά μετά από λίγο αρχίζει να κινείται και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται ασταθώς, καθώς φαίνεται ζαλισμένος από το πέσιμο, ενώ παραμένει στη μέση του δρόμου.

Το κορίτσι υπέστη σοβαρά τραύματα και διαπιστώθηκε ο θάνατός του σε τοπικό νοσοκομείο.

Δεν είναι σαφές πόσο σοβαρά τραυματίστηκε ο σκύλος και αν τελικά επέζησε από την πτώση.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη εξακριβώσει πώς ο σκύλος έπεσε από τόσο μεγάλο ύψος και αν πήδηξε ή εκσφενδονίστηκε από το κτήριο.

Πλέον, οι αρχές κάνουν έρευνες για να εξακριβώσουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σκύλου και τις συνθήκες του περιστατικού

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει