Ενημέρωση με ένα κλικ

Στα Ελληνικά Γαλακτομεία Α.Ε «περνά» η ιστορική ΑΓΝΟ

Η διοίκηση της Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ ανακοίνωσε ότι μετά το σημερινό άνοιγμα των σχετικών προσφορών, είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για την απόκτηση της ιστορικής γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ.

«Πιστοί στη φιλοσοφία μας για ανάπτυξη μέσα από συνεχείς επενδύσεις με όπλα την ποιότητα και την καινοτομία, είμαστε βέβαιοι ότι η ΑΓΝΟ θα ξαναγίνει μια σύγχρονη επιχείρηση με τα προϊόντα της να καταλαμβάνουν τη θέση που τους αξίζουν στις προτιμήσεις των καταναλωτών» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

«ΑΓΝΟ» το γάλα που έπινε ο Γκάλης

Στη χρυσή της εποχή, η γαλακτοβιομηχανία διαφήμισε το προϊόν της με τη συμμετοχή, «του θεού» του ελληνικού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη, με το πανάκριβο για την εποχή του σποτ, να γράφει ιστορία. Υπό τους ήχους του Final Countdown, ο Νίκος Γκάλης μετέτρεψε το ΑΓΝΟ, στο αγαπημένο γάλα όλων των Ελλήνων.

Στο διαφημιστικό, ο Γκάλης, έπινε γάλα ενώ έπαιζε τάβλι , έτρεχε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και φυσικά αφού στριφογύριζε τη μπάλα στο δάχτυλό του, την έστελνε στο καλάθι με κεφαλιά! Στιγμές που έγραψαν ιστορία, και τώρα ήρθε η ώρα η ιστορική βιομηχανία γάλακτος να αλλάξει εποχή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει