Ενημέρωση με ένα κλικ

Φυλάκιση 5 ετών με αναστολή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε σήμερα από το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο πρώην συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς και επίσης σε 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε αναρτήσει βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Ο ίδιος ωστόσο δεν παρουσιάστηκε σήμερα στο δικαστήριο.
Επίσης, του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιωτόπουλος κατηγορείται και για δύο ανάλογες περιπτώσεις μετά από δύο καταγγελίες πρώην συντρόφων του.
Οι υποθέσεις του είχαν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές, περί τα τέλη της προηγούμενου έτους, ενώ του είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Μετά την απολογία του στον ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.

Η συνήγορος της καταγγέλλουσας κ. Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη εξέφρασε την ικανοποίηση της για την απόφαση του Δικαστηρίου μιλώντας για ηθική δικαίωση καθώς επιβλήθηκε η ανώτατη ποινή που προέβλεπε ο νόμος στο Πλημμελειοδικείο, παρόλου που “δυστυχώς δεν έγινε δεκτός ο ισχυρισμός μας για να μετατραπεί σε κακούργημα”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει