Ενημέρωση με ένα κλικ

Τα ζώδια της ημέρας – Τρίτη 5 Οκτωβρίου

Τα Ζώδια την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

 

Κριός

Αν πρόκειται να κάνεις μια επαγγελματική συζήτηση σήμερα, φρόντισε να εστιάσεις στο rapport που δημιουργείς με το άλλο άτομο και όχι τόσο στις λεπτομέρειες.

 

Ταύρος

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια θετικά νέα σχετικά με τα επαγγελματικά σήμερα, έστω κι αν δεν λύνουν όλα σου τα προβλήματα.

 

Δίδυμοι

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς ότι έχεις επικοινωνιακό αβαντάζ «από κούνια», χρησιμοποιώντας το «πρακτικά» και στα ερωτικά αλλά και στις επαγγελματικές σου επαφές.

 

Καρκίνος

Υπάρχει μια εστίαση της σκέψης σου σε ζητήματα που αφορούν περιουσιακά και τακτοποίηση ακινήτων και σήμερα μπορεί να έχεις μια σχετική εξέλιξη.

 

 

Λέων

Ίσως σήμερα προκύψει μια θετική απάντηση για μια επαγγελματική συμφωνία, με την μέρα να τα πηγαίνει καλύτερα στο επικοινωνιακό κομμάτι.

 

Παρθένος

Αν ψάχνεις για μια νέα δουλειά, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να στείλεις βιογραφικά ή να περάσεις από συνέντευξη εν καιρώ ανάδρομου Ερμή βεβαίως βεβαίως.

 

Ζυγός

Δεν αποκλείεται ένα νέο σχετικά με τα παιδιά σου ή ένα δημιουργικό σου σχέδιο να σε χαροποιήσει αρκετά σήμερα με το τρίγωνο Ερμή-Δία.

 

Σκορπιός

Μια συζήτηση σχετικά με θέματα που σε προβληματίζουν ή σε στεναχωρούν με μέλη της οικογένειάς σου θα μπορούσε να πάει καλύτερα σήμερα.

 

Τοξότης

«Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις» σήμερα (και όχι μόνο). Άκου και τον Φωκυλίδη.

 

Αιγόκερως

Η διεκδίκηση όσων σου αξίζουν επαγγελματικά μπορεί σήμερα να έχει θετικό αποτέλεσμα, ίσως με την στήριξη κάποιου σημαντικού προσώπου.

 

Υδροχόος

Μια πληροφορία ή μια συζήτηση που κάνεις σχετικά με τις σπουδές, ένα επαγγελματικό ή νομικό ζήτημα μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα today.

 

Ιχθύες

Είναι σπαστικό να πρέπει να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια για τα οικονομικά στην δουλειά, ίσως όμως σήμερα καταφέρεις να βγάλεις άκρη.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει