Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Kendall Jenner με νέο hairstyle- Ο Έλληνας πίσω από την αλλαγή

Με μια νέα εικόνα στα μαλλιά της εμφανίστηκε η Kendall Jenner.

Η εμφάνισή της την προηγούμενη Κυριακή με ένα μακρύ bob με φιλαριστά layers και πλούσιο όγκο – ο οποίος θυμίζει τα χτενίσματα της Farrah Fawcett στα 70ς- ενθουσίασε τους fans της, οι οποίοι την αποθέωσαν με τα σχόλιά τους.

Το χτένισμα που αποτέλεσε είδηση επιμελήθηκε η hairstylist Irinel de León, η οποία συνεργάζεται επίσης με την Kim Kardashian και την Hailey Bieber. η de León δημιούργησε μάλιστα δύο διαφορετικές εκδοχές αυτού του χτενίσματος -με χωρίστρα στη μέση αλλά και στο πλάι- αποδεικνύοντας πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει ένα look και μόνο με αυτή την απλή κίνηση!

Όμως υπάρχει και συνέχεια: μόλις πριν λίγες μέρες η Kendall Jenner ανέβασε στο Instagram το εντυπωσιακό εξώφυλλο που έκανε για την αμερικανική έκδοση του περιοδικού Elle (τεύχος Αυγούστου) όπου εμφανίζεται με μία ακόμη πιο ανανεωμένη εκδοχή στο hairstyle της!

Οι επιρροές των 70ς είναι και εδώ εμφανείς, ωστόσο αυτή τη φορά βλέπουμε ένα shag hairstyle με μακριές αφέλειες και χωρίστρα στη μέση. Τα credits γι’ αυτό το look πηγαίνουν στον ελληνικής καταγωγής celebrity hairstylist Panos Papandrianos ο οποίος στο προφίλ του στο Instagram δηλώνει “proud to be Greek” και έχει επιμεληθεί το hair styling των Gigi Hadid, Claudia Schiffer, Demi Moore και Dua Lipa.

Πάντως η Kendall Jenner φαίνεται πως έχει ανάγκη αυτή την εποχή για αλλαγές και, ως γνωστόν, τα μαλλιά είναι, συνήθως, το πρώτο πράγμα που πειράζουμε όταν βρισκόμαστε σε μια τέτοια διάθεση. Αναμένουμε, λοιπόν, με περιέργεια την επόμενη κίνησή της.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει