Ενημέρωση με ένα κλικ

Γλυκά Νερά: Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για το έγκλημα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος πιλότος περιέγραψε στις αρχές τους δράστες και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει δει το πρόσωπο ενός εκ των τριών. Ο ίδιος κατέθεσε ότι, τη στιγμή που ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την 20χρονη, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και επομένως κατάφερε να δει το πρόσωπό του.

Ο δολοφόνος ήταν περίπου 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με παραπάνω κιλά. Περιέγραψε στους αστυνομικούς, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του, αλλά και των μαλλιών του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, αλλά όταν επρόκειτο να φύγουν από το σπίτι είπε κάποιες λέξεις σε μία γλώσσα που δεν κατάλαβε ο 32χρονος.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί τού έδειξαν φωτογραφίες κακοποιών, μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο της 20χρονης. Αυτό θα γίνει και τις επόμενες ημέρες, δεδομένου ότι είναι μεγάλος ο αριθμός των υπόπτων που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι οι αρχές εξετάζουν αρκετά σενάρια για το έγκλημα. Ένα εξ αυτών είναι οι δράστες να άφησαν το αυτοκίνητό τους κάποια μέτρα μακριά από το σπίτι του ζευγαριού και με τα πόδια μέσα από τα οικόπεδα στην περιοχή, να έφτασαν στη μεζονέτα.

Ένα άλλο σενάριο θέλει οι τρεις δράστες να βρισκόταν σε επικοινωνία με άλλο μέλος της συμμορίας, το οποίο να ήταν εκτός του σπιτιού και να είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου. Πάντως, τριάντα σεσημασμένοι κακοποιοί στο είναι «μικροσκόπιο» της αστυνομίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει