Ενημέρωση με ένα κλικ

Παύλος Χαϊκάλης: Ζητώ συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή – Είμαι άνδρας παλαιάς κοπής

Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω”, είπε ο Παύλος Xαϊκάλης, στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή, μετά από επιθυμία του ίδιου και μετά από καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή, η οποία κατήγγειλε πασίγνωστο ηθοποιό πως την παρενόχλησε σεξουαλικά όταν, σε ηλικία 17μιση χρονών, ήρθε από την Κύπρο να σπουδάσει υποκριτική στην Ελλάδα.

Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της” τόνισε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως “αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου, το έδειχνα με έναν διακριτικό τρόπο αλλά απέφευγε την προσέγγιση μου. Ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου”.

Ζητώ δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν υπερέβαλα, αλλά ενδιαφερόμουν για αυτή την κοπέλα”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει