Ενημέρωση με ένα κλικ

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε μέσω της εκπομπής της, ότι άγνωστοι χρησιμοποίησαν το όνομά της προκειμένου να διαφημίσουν προϊόντα αδυνατίσματος.

«Μου έστειλαν πολλά μηνύματα σχετικά με μία διαφήμιση και κάτι χάπια αδυνατίσματος…Είναι μία απάτη! Εάν έχω να σας προτείνω κάτι θα σας το προτείνω εγώ μέσα από τα social μου. Ωστόσο, επειδή πιστεύω σχετικά με το αδυνάτισμα ότι θαύματα δεν γίνονται, αντιθέτως μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα υγείας παίρνοντας σκευάσματα! Αν υπάρχουν κάποια βοηθήματα είναι συγκεκριμένα και αφορούν ξεχωριστά τον καθένα μας… Δεν πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν θαύματα και επειδή με ρωτάτε πολλοί για αυτή τη διαφήμιση και ότι έχω δώσει μία συνέντευξη και την έχουν παραποιήσει… είναι ένα ψεύτικο πράγμα. Το ψάχνω τώρα να δω από πού ξεκίνησε, έχουν αναμιχθεί κι άλλα πρόσωπα», ξεκαθάρισε η Φαίη Σκορδά.

Ωστόσο, φαίνεται πως η απάτη εις βάρος της συνεχίζεται. Χθες, Πέμπτη, η Φαίη Σκορδά κοινοποίησε διάφορα στιγμιότυπα και έγραψε: “Με ρωτάτε καθημερινά.. Είναι απάτη και επικίνδυνο. Δεν έχω καμία σχέση”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει