Ενημέρωση με ένα κλικ

Χρήστος Μάστορας: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Πύρρο Δήμα

Ο Χρήστος Μάστορας έστειλε για ακόμη μια φορά ένα δυνατό, αισιόδοξο και συγκινητικό μήνυμα για τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος τον βράβευσε στα Mad Awards 2020. 

Συγκεκριμένα,ο frontman του συγκροτήματος MEΛISSES κατέκτησε με το «Δεν Έχω Ιδέα» το βραβείο «τραγούδι της χρονιάς» και παρέλαβε από τον Ολυμπιονίκη το αγαλματίδιο. 

Αναλυτικά το μήνυμα του τραγουδιστή: 

«Δεν ήξερα με τι να χαρώ περισσότερο… 

Με το πρώτο μου προσωπικό βραβείο ή με το γεγονός ότι το παραλαμβάνω από τον Πύρρο Δήμα. 

Αυτά τα χέρια σήκωσαν στην κορυφή του κόσμου την Ελλάδα αλλά και τις ψυχές όλων των Βορειοηπειρωτών. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που ήμουν πιτσιρικάς και βλέπαμε  με τους γονείς μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα τη στιγμή που ήταν πλέον “κάτω από τη μπάρα” ο Πύρρος και κοιτούσε δεξιά κι αριστερά με ένα  χαμόγελο σαν να ‘λεγε “κοιτάχτε, έχω κι άλλο”. 

Είχε τελικά κι άλλη δύναμη, κι άλλη ψύχη να δώσει για όλους μας… Κάθε φορά που ο Πύρρος τα κατάφερνε αποκτούσα κι εγώ δύναμη και πίστη στον εαυτό μου. Ήταν ο ήρωας μου. Σήκωνε στην πλάτη του τα βάρη τα δικά μου αλλά και των υπολοίπων συντοπιτών του και μας έδινε μια ξαλαφρωμένη ανάσα υπερηφάνειας και δύναμης. 

Αυτό το βραβείο το αφιερώνω σε κάθε νέο που θέλει να σπάσει τα όρια της “μειονότητας” που ίσως να του έχουν επιβληθεί. Και δεν αναφέρομαι  μόνο στις εθνικές μειονότητες.  Τα μεγάλα όνειρα το κάνουν αυτό. 

Σε βγάζουν απ΄το μικρό σου δωμάτιο στις γειτονιές του Κόσμου. Τα όνειρα μας δεν έχουν  ούτε τοίχους ούτε ταβάνια». 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει