Ενημέρωση με ένα κλικ

Mad Awards 2020: Άλλαξε η ημερομηνία προβολής τους

Το MEGA εξέδωσε δελτίου τύπου και γνωστοποίησε ότι η προβολή των Mad Awards 2020 θα αλλάξουν ημερομηνία. Συγκεκριμένα,  αντί για τις 27 Δεκεμβρίου, θα τα παρακολουθήσουμε το Σάββατο 2 Ιανουαρίου στις 21.00. 

Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards 2020 είναι εδώ για 17η χρονιά, προσφέροντας συναρπαστικές στιγμές κι έντονες συγκινήσεις, φωτίζοντας τη δύναμη της μουσικής! 

Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς και απολαμβάνουμε τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής από απόσταση, μέσα από ένα μοναδικό, εορταστικό τηλεοπτικό show! Τα Mad Video Music Awards 2020 σε συνεργασία με το MEGA θα παρουσιάσουν ένα υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα και σε επίπεδο παραγωγής και εικόνας, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τις κινηματογραφικές τύπου κάμερες ARRI ALEXA. 

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, λοιπόν, στις 21:00, έρχονται αποκλειστικά στο MEGA εντυπωσιακά acts με αγαπημένους καλλιτέχνες. Με σειρά εμφάνισης, ο Mad Clip με τη Josephine, η Λένα Ζευγαρά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Toquel, η Τάμτα, ο SNIK, η Έλενα Παπαρίζου με τον Solmeister και τη Marseaux, οι ΜΕΛΙSSES με τη Natasha Kay θα χαρίσουν έντονες μουσικές στιγμές από τη σκηνή των Mad Video Music Awards 2020! 

Όπως κάθε χρόνο, ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας, τα Mad Video Music Awards 2020 θα μας παρουσιάσει δυνατές απονομές & βραβεύσεις με ανατρεπτικούς απονεμητές, οι οποίοι προέρχονται από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης, του θεάτρου, αλλά και του αθλητισμού και δίνουν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα. 

Τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς. Το παλμό του backstage μεταφέρει η Konnie Metaxa. 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει