Ενημέρωση με ένα κλικ

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ζήτησα βοήθεια, δεν είμαι ζητιάνα

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, με νέα της ανάρτηση στο Facebook, ευχαρίστησε όσους τη βοήθησαν και έστειλε… ευχές και κατάρες σε όσους της άσκησαν κριτική, στην προηγούμενη ανάρτησή όπου περιέγραφε τη δύσκολη οικονομική κατάστασή της.

Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα ρίχνει τις ευθύνες για τα οικονομικά της προβλήματα στην οικονομική κρίση των προηγουμένων ετών. Η ίδια ευχαριστεί προσωπικά όσους τη στήριξαν και εν συνεχεία περνά στους… κανίβαλους, ανθρωποφάγους και συκοφάντες.

Δεν παραλείπει να αναφερθεί ονομαστικά στην Ελενα Ακρίτα χαρακτηρίζοντάς την «Κατίνα». «Δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα. Έγινες Κατίνα… Δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι. Αντί να κουτσομπολεύεις δε μου στέλνεις κανα σακί ξηρά τροφή, δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ…». Προειδοποιεί ακόμη για μηνύσεις και αγωγές απέναντι σε όσους την ξεφτίλισαν.

«Πάνε να πεθάνουν τον πατέρα μου γιατί κανιβαλίζουν τρώγοντας τις σάρκες του… Ο πατέρας μου δυστυχώς τα διαβάζει και χάνεται μέσα στη δυστυχία. Φοβάμαι πως δεν θα αντέξει… Και τότε…».

Στη δεύτερη, δε, ανάρτησή της, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, δημοσιεύοντας τις επιστολές που έστειλε σε Μητσοτάκη, Μενδώνη, επαναλαμβάνει το… ευχές και κατάρες, μαζί με το παράπονό της, λέγοντας ξανά ότι δεν είναι ζητιάνα.

«Επειδή μου έχουν πρήξει τα π@@@@@α οι κανίβαλοι, οι ανθρωποφάγοι, οι Οστρογότθοι, οι Βησιγότθοι, οι Μαμελούκοι, οι συκοφάντες και κινδυνεύει πλέον ο πολύ γέρος και άρρωστος πατέρας μου από το άρρωστο, σαδιστικό μυαλό τους και τους καθιστώ υπεύθυνους για ό,τι του συμβεί, στέλνω παρακάτω την αλληλογραφία μου με το Υπουργείο Πολιτισμού…».

Η ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2549101598713372&id=100008406698129

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει