Ενημέρωση με ένα κλικ

Α.Σρόιτερ: Γιατί κόπηκε η εκπομπή με καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο

Ο Αντώνης Σρόιτερ υποδέχθηκε χθες το βράδυ στο πλατό της εκπομπής του τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος μοιράστηκε  τον “εφιάλτη” που έζησε τις ημέρες που νοσούσε από τον κορονοϊό.

Ο Αντώνης Σροίτερ και οι συνεργάτες του, στα τέλη Οκτωβίου είχαν ετοιμάσει μια εκπομπή με θέμα τον κορονοϊό και τις θεωρίες συνομωσίας. Καλεσμένος τότε, ήταν μεταξύ άλλων και ο Γρηγόρης Πετράκος, του οποίου οι ισχυρισμοί για τον κορονοϊό είχαν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Τότε ο κ.Σρόιτερ προτίμησε να μην βγει στον αέρα η συγκεκριμένη εκπομπή, ωστόσο δεν είχε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η συνέντευξη του τραγουδιστή δεν προβλήθηκε.

Χθες το βράδυ, λοιπόν, ο Αντώνης Σρόιτερ εξήγησε τους λόγους που δεν προβλήθηκε η εν λόγω εκπομπή.

Αναλυτικά ο διάλογός τους

Γιώργος Μαυρίδης: «Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορωνοϊού και σου είπα – παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα – ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω… Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο».

Αντώνης Σρόιτερ: «Χαίρομαι που το λες γιατί υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι – που είναι πιο ειδικοί από εμάς – που σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξε εγώ τότε… Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει