Ενημέρωση με ένα κλικ

To ΜEGA σκαρφαλώνει τα σκαλιά της τηλεθέασης- Ανατρέπει δεδομένα και κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό

Φαίνεται ότι οι προσθήκες δημοσιογράφων από το Open πιάνουν τόπο. Το Mega ανεβαίνει, επιστρέφει δυναμικά τη νέα τηλεοπτική σεζόν και αυτό αποτυπώνεται σταδιακά στους πίνακες της AGB

Το Mega έχει ήδη…”κλέψει” από το Open τους δημοσιογράφους Ζήση Μούσιο, Στέλλα Γκαντώνα, Σωτήρη Μπολάκη, Μαρίνο Αλειφέρη, Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Χθες η εκπομπή των Ιορδάνη Χασαπόπουλου- Ανθής Βούλγαρη πήρε σημαντικό μερίδιο από τις πρωινές ζώνες και κυρίως από το Open, καθώς έκλεισε με 10,1% ποσοστό τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό.

Σημαντική άνοδο έχει σημειώσει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού, το οποίο σκαρφάλωσε στο 10% στο δυναμικό κοινό!

Επιπροσθέτως, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός, ότι το OPEN έχει πέσει σε τηλεθέαση… και σε αυτό έχει “βάλει το χεράκι του” και το MEGA, καθώς όπως δείχνουν οι χθεσινές μετρήσεις το MEGA βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση στην απογευματινή ζώνη με το LIVE NEWS να βρίσκεται στο 12,2% στο δυναμικό κοινό και το OPEN να απουσιάζει από την απογευματινή ζώνη.

Παράλληλα το MEGA βρίσκεται στην τρίτη θέση προτίμησης των τηλεθεατών όσο αφορά τα Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων με ποσοστό 10% στο δυναμικό κοινό, πιο πάνω το OPEN που βρίσκεται στη προτελευταία θέση με 7,4%.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει