Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Μαρία Αναστασοπούλου και το… «βλέμμα του Μποτσέλι»!

Η γκάφα μεγατόνων της δημοσιογράφου που έφερε την επίπληξη της Έλενας Ακρίτα

Μια γκάφα… μεγατόνων  έκανε η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου, στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα» όταν είπε για το… «βλέμμα του Μποτσέλι» που «κοιτάζει χαμηλά»!

Η Αναστασοπούλου ήθελε να αναδείξει την συγκλονιστική «συναυλία» – προσευχή, στον άδειο καθεδρικό ναό Ντουόμο του Μιλάνο, που παραχώρησε ο διεθνούς αναγνώρισης τυφλός Ιταλός τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών.

Η συναυλία που είχε τον τίτλο «Μουσική για την ελπίδα» μεταδόθηκε ζωντανά μέσω διαδικτύου και στόχος ήταν να εκμηδενίσει τις αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων και να στείλει ένα μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

«Βλέπεις και τον ίδιο και από τη στάση σώματος και από το βλέμμα του… Βλέπεις κοιτάζει χαμηλά, νιώθει το βάρος της ευθύνης γι’ αυτό που κάνει εκείνη τη στιγμή…».

Αυτό ξεστόμισε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αναφερόμενη στον πιο διάσημο τυφλό τενόρο του κόσμου!

Την απίστευτη γκάφα της δημοσιογράφου έσπευσε να δημοσιεύσει με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Έλενα Ακρίτα.

Όπως έγραψε, «Ο Μποτσέλι, κυρία Αναστασοπούλου “κοιτούσε χαμηλά” επειδή είναι τυφλός. Και στο Ηρώδειο “χαμηλά κοιτούσε” κι όχι γιατί έχει σπασμένα μάρμαρα. Λεπτομέρεια θα μου πεις»…

Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο από τον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook της κα Ακρίτα:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει