Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρόωρο τέλος για εκπομπή του ALPHA

Από τις πρώτες ημέρες προβολής του, το καθημερινό τηλεπαιχνίδι φάνηκε να δυσκολεύεται στον σκληρό ανταγωνισμό, παρά τις προσπάθειες του παρουσιαστή να τονώσει το ενδιαφέρον και την εξέλιξη κάθε επεισοδίου.

Όπως ανέφερε το πρωί του Σαββάτου στο «Έλα Χαμογέλα», ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, το Divided του Φώτη Σεργουλόπουλου ρίχνει πρόωρα αυλαία και ολοκληρώνει την πορεία του στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.

«Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα από την εταιρεία παραγωγής μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε και ενημερώθηκαν οι συντελεστές ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί το τηλεπαιχνίδι. Είχε πάρει έγκριση για 85 επεισόδια, πήρε στη συνέχεια μία παράταση, δεν απέδωσε στους πίνακες τηλεθέασης τα αναμενόμενα και έτσι ολοκληρώνεται» ανέφερε ο δημοσιογράφος εξηγώντας παράλληλα πως αυτό δεν σημαίνει ότι ολοκληρώνεται και η συνεργασία του παρουσιαστή με το κανάλι της Κάντζας.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα βγει στον αέρα αυτή ή την επόμενη σεζόν, ενώ όσον αφορά το συμβόλαιό του, αυτό λήγει με το πέρας της σεζόν, όμως υπάρχει η καλή διάθεση να ανανεωθεί και την επόμενη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει