Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Όμηρος Πουλάκης αποκαλύπτει τη βαθύτερη σχέση του με τις Πρέσπες

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για την προσωπική του ανάγκη για διαφυγή και την καθοριστική εμπειρία που βίωσε στον συγκεκριμένο τόπο.

Στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action 24 βρέθηκε καλεσμένος ο Όμηρος Πουλάκης το βράδυ της Πέμπτης. Συζητώντας με την Αθηναΐδα Νέγκα, ο διακεκριμένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε μια ιδιαίτερη και προσωπική εμπειρία που έζησε κατά τη διάρκεια ταξιδιών του στις Πρέσπες, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους επιλέγει να κρατήσει ορισμένα στοιχεία αυτού του βιώματος για τον εαυτό του.

Όπως εξομολογήθηκε ο Όμηρος Πουλάκης, οι Πρέσπες αποτελούν για εκείνον τον τόπο όπου μορφοποιείται η αφηρημένη ανάγκη του για διαφυγή από την καθημερινότητα. «Έχω πάει δύο φορές και έχω βιώσει κάτι που το φυλάω. Μου έχει συμβεί από τον τόπο και από τους ανθρώπους, και αυτό έχει επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτομαι για τη ζωή στην πόλη, τους ρυθμούς της και την πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο καλλιτέχνης υπογράμμισε τη σημασία της συνεχούς επανεπεξεργασίας των επιλογών μας, τονίζοντας πως συχνά η ζωή μας ζητά να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, ακόμα και όταν νιώθουμε ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Η συζήτηση ανέδειξε μια πιο εσωτερική πλευρά του ηθοποιού, ο οποίος αναζητά διαρκώς το προσωπικό του «καταφύγιο» μακριά από τις πιέσεις της αστικής ζωής.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com