Ενημέρωση με ένα κλικ

Τρία χρόνια από τα Τέμπη: Ο Πάνος Ρούτσι μιλά για τα συλλαλητήρια και στέλνει μήνυμα στην αστυνομία

Έκκληση για ειρηνική διεξαγωγή των συγκεντρώσεων πανελλαδικά, ενώ συμπληρώνονται τρία χρόνια από το τραγικό δυστύχημα.

Σαν χθες θυμούνται οι συγγενείς το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς συμπληρώνονται σήμερα τρία χρόνια από την ημέρα που η Ελλάδα «πάγωσε». Ο Πάνος Ρούτσι, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», αναφέρθηκε στα πανελλαδικά συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται, απευθύνοντας έκκληση στην αστυνομία να αποφύγει τη χρήση βίας και δακρυγόνων.
«Σήμερα, τρία χρόνια, αλλά για εμάς είναι σαν να ήταν χθες…», δήλωσε ο κ. Ρούτσι, υπογραμμίζοντας την οδύνη που βιώνουν οι οικογένειες. «Ο κόσμος ήδη μαζεύεται, να δώσουμε ένα μήνυμα σ’ αυτή την κυβέρνηση που τρία χρόνια προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει τη δικαιοσύνη, να μάθουμε την αλήθεια. Ο κόσμος και εμείς οι συγγενείς, δεν ανεχόμαστε πια την κοροϊδία. Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι στο πόδι, και όχι μόνο».
Στην ελπίδα του για δικαιοσύνη, ο κ. Ρούτσι κατέληξε λέγοντας: «Θέλω να παρακαλέσω την αστυνομία να μην χρησιμοποιήσει δακρυγόνα και βία. Υπάρχουν παιδιά, υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι. Έχουμε έρθει όλοι ειρηνικά και θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα της δικαιοσύνης. Να έρθει η δικαιοσύνη, να δικαιωθούν, το παιδί μου, οι άνθρωποί μας…».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com