Ενημέρωση με ένα κλικ

Αντιδράσεις για το κανάλι του Καρβέλα στο Youtube- Ζητά να γκρεμιστούν οι εκκλησίες

«Το πρόβλημα είναι η Εκκλησία. Από εκεί ξεκινάει όλο το πρόβλημα. Η Εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο και τον κάνει πρόβατο και πηγαίνει εκεί που πηγαίνουν όλα τα άλλα πρόβατα»,  λύση για να καταπολεμηθεί η φτώχεια, είναι να γκρεμιστούν οι εκκλησίες, και να καταργηθεί η πίστη του ανθρώπου στον Θεό, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρβέλας προκαλώντας αντιδράσεις.

«Η φτώχεια δεν είναι πρόβλημα, είναι αρρώστια, αρρώστια του εγκεφάλου. Δηλαδή αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες θα θεραπευτεί η φτώχεια; Ναι. Αν έφτιαχνα ένα κόμμα, πόσοι θα ψήφιζαν τον Νίκο Καρβέλα που επιχειρεί να θεραπεύσει το πρόβλημα; Κανείς δε θέλει “Νίκους Καρβέλες”. Θέλει Μητσοτάκηδες, Κασσελάκηδες, Τσίπρες, θέλει τέτοιους ανθρώπους» λέει σε άλλο σημείο ο Νίκος Καρβέλας.

«Πιστεύετε σε έναν Θεό ο οποίος δεν βοήθησε και δεν θα βοηθήσει ποτέ, γιατί δεν υπάρχει. Μιλάμε για 8 εκατομμύρια ψηφοφόρους, οι οποίοι είναι εντελώς… αποχαυνωμένοι και δεν μπορούν να απαλλαγούν από την αποχαύνωση στην οποία τους έχει βουλιάξει ο Θεός τους», κατέληξε στο βίντεό του ο Νίκος Καρβέλας.

Λίγο μετά τη δημοσίευση των δύο βίντεο του Νίκου Καρβέλα στο Youtube, τα σχόλια πήραν «φωτιά». Πολλοί υποστήριξαν τον γνωστό συνθέτη, σχολιάζοντας πως θα τον ψήφιζαν σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στις εκλογές, ενώ άλλοι τον αποδοκίμασαν για το ζήτημα της πίστης και τον θεσμό της Εκκλησίας.

«Βαμμένα μαλλιά καμμένα μυαλά» σχολίασε κάποιος.

«Θυμήθηκες στα 70+ σου να μας μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις και αξίες σου εκ του ασφαλούς;» τον ρωτά ένας άλλος

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει