Ενημέρωση με ένα κλικ

Βασίλης Σπανούλης: Είμαστε έτοιμοι σκεφτόμαστε μόνο τη Δομινικανή Δημοκρατία

Την ώρα που η Δομινικανή Δημοκρατία αντιμετώπιζε την Αίγυπτο, στον πρώτο αγώνα του Προολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ του Πειραιά, στο ίδιο γήπεδο, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Εθνική ακολουθούσε το πρόγραμμα προπόνησής της, πριν από τη δική της πρεμιέρα, η οποία είναι προγραμματισμένη για σήμερα, στις 21:00, με αντίπαλο τους νικητές χθες Δομινικανούς.

«Η ομάδα είναι έτοιμη, έχουμε προετοιμαστεί καλά», δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης. «Αυτό που περιμένω είναι να δω αυτά που βλέπω στις προπονήσεις και που είδαμε στα φιλικά, με κάποιες βελτιώσεις σε άμυνα και επίθεση.  Εμείς σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης, τίποτε άλλο», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Η ομάδα μας βασίζεται πάνω από όλα στην άμυνα, είναι το DNA μας. Στηριζόμαστε επίσης στο ομαδικό μας παιχνίδι, στα φιλικά είχαμε μέσο όρο 30 ασίστ. Έχουμε ποιότητα, παιχνίδι και μέσα και έξω από το καλάθι, όλοι οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν και έχουμε πολύ μεγάλο μέγεθος. Κοιτάμε πώς να κερδίσουμε, να κάνουμε αυτά που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Το μυαλό μας είναι μόνο στο αυριανό παιχνίδι. Όταν περάσει αυτό, θα σκεφτούμε και το επόμενο»

«Η ομάδα είναι έτοιμη, έχουμε προετοιμαστεί καλά», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Σπανούλης. «Αυτό που περιμένω είναι να δω αυτά που βλέπω στις προπονήσεις και που είδαμε στα φιλικά, με κάποιες βελτιώσεις σε άμυνα και επίθεση. Έχει σημασία να παρουσιαστούμε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε παρακολουθήσει τη Δομινικανή Δημοκρατία, είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως όλες που βρίσκονται εδώ. Κάθε αντίπαλος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης, τίποτε άλλο», πρόσθεσε ο Λαρισαίος ομοσπονδιακός τεχνικός.
Όσο για τα όπλα στα οποία ποντάρει η ελληνική ομάδα: «Η ομάδα μας βασίζεται πάνω από όλα στην άμυνα, είναι το DNA μας. Στηριζόμαστε, επίσης, στο ομαδικό μας παιχνίδι, στα φιλικά είχαμε μέσο όρο 30 ασίστ. Κοιτάμε πώς να κερδίσουμε, να κάνουμε αυτά που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Το μυαλό μας είναι μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Όταν περάσει αυτό, θα σκεφτούμε και το επόμενο», κατέληξε.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
Α’ Όμιλος: Σλοβενία, Νέα Ζηλανδία, Κροατία
Β’ Όμιλος: Αίγυπτος, Ελλάδα, Δομινικανή Δημοκρατία
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΧΘΕΣ
Αίγυπτος-Δομινικανή Δημοκρατία    77-90
Σλοβενία-Κροατία    92-108
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α’ ΟΜΙΛΟΥ
Κροατία    1-0    2
Σλοβενία    0-1    1
Νέα Ζηλανδία    0-0    0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β’ ΟΜΙΛΟΥ
Δομινικανή Δημοκρατία    1-0    2
Αίγυπτος    0-1    1
ΕΛΛΑΔΑ    0-0    0
ΣΗΜΕΡΑ
Κροατία-Νέα Ζηλανδία    17:30
Δομινικανή Δημοκρατία-Ελλάδα    21:00

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει