Ενημέρωση με ένα κλικ

Ευγενία Σαμαρά: Η μητέρα μου ακολουθούσε το σχολικό κάθε πρωί για το σχολείο

καλεσμένη του Κωστή Μαραβέγια σην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δυνατά», βρέθηκε η Ευγενία Σαμαρά

H Ευγενία Σαμαρά, βρέθηκε καλεσμένη του Κωστή Μαραβέγια σην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δυνατά». Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», αποκάλυψε πως έχει σπουδάσει γεωπόνος, ενώ εκμυστηρεύτηκε και ένα «ξεχωριστό» περιστατικό από τα σχολικά της χρόνια με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της.

  • Η Ευγενία Σαμαρά ανέφερε πως οι σπουδές της είναι στο αντικείμενο της Γεωπονικής.

«Το ξέρεις ότι είμαι γεωπόνος; Έχω πάει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο έχω κάνει όλα τα μαθήματα, είναι 5 χρόνια η σχολή και δεν ασχολήθηκα ποτέ» σημείωσε.

«Με αγχώνει πάρα πολύ ο χρόνος. Μου καταδυναστεύει τη ζωή. Στον έρωτα και στις διακοπές αισθάνομαι πως σβήνει το ρολόι» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

«Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με μια μητέρα που είναι αγχώδης. Όταν ήμασταν μικρή, για αρκετό καιρό, στην πρώτη δημοτικού, ακολουθούσε από πίσω το λεωφορείο στις 7 το πρωί, με το αμάξι της, ώσπου κάποια στιγμή ο οδηγός σταμάτησε, άνοιξε την πόρτα και τη ρώτησε, «Κυρία μου θέλετε να απαγάγετε κάποιο παιδάκι;…».

Απάντησε «όχι είμαι η μαμά της Ευγενίας και θέλω να δω πώς οδηγάτε». Πήγε να ελέγξει. Αυτό το έμαθα πριν από κάποια χρόνια, εγώ δεν το είχα καταλάβει» εξήγησε η Ευγενία Σαμαρά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει