Ενημέρωση με ένα κλικ

Πέραμα: Συνελήφθησαν επτά αστυνομικοί για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση συνελήφθησαν ο υπαστυνόμος και έξι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που συμμετείχαν στην καταδίωξη στο Πέραμα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου – άοπλου – οδηγού του κλεμμένου αυτοκινήτου.

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση συνελήφθησαν ο υπαστυνόμος και έξι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου – άοπλου- οδηγού του κλεμμένου αυτοκινήτου.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους προκειμένου να διαπιστωθεί αν η χρήση βίας ήταν υπέρμετρη από την απαιτούμενη για την ακινητοποίηση των δραστών.

Κομβικό στοιχείο στην έρευνα είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο αιματηρό περιστατικό έχουν πυροβολήσει κατά του δράστη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να έχουν σημειωθεί περισσότεροι από 30 πυροβολισμοί.

Από την πρώτη εικόν προκύπτει ότι ο 20χρονος δράστης που έπεσε νεκρός είχε πάνω από ένα τραύμα από σφαίρες στο σώμα του.

Σαφέστερο συμπέρασμα για τον αριθμό των τραυμάτων και τα αίτια θανάτου του 20χρονου θα προκύψει από τη νεκροτομή που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει