Ενημέρωση με ένα κλικ

“Κόκκινο φως -Πράσινο φως” – Η κούκλα το “Squid Game” και η πιο πετυχημένη μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του NETFLIX!

Η κούκλα του Squid Game έφερε την ανατροπή στο κλασικό παιδικό παιχνίδι γυρνώντας το κεφάλι της 180° αλά Εξορκιστή, και εξοντώνοντας αυτόματα όποιον έκανε την παραμικρή κίνηση μετά τη λήξη του μετρήματος. Η πιο χαρακτηριστική σεκάνς της σειράς ήταν μία ανατριχιαστική εισαγωγή στα υπόλοιπα θανατηφόρα παιχνίδια που θα ακολουθούσαν και, ποιος ξέρει, ίσως μέσα στον πανικό των γυρισμάτων να τραυματίστηκε και η ίδια η κούκλα. Γιατί αν πρόσεξες παραπάνω, ένα μέρος από το χέρι της λείπει.

Το Squid Game δεν είναι απλώς η πιο επιτυχημένη μη αγγλόφωνη σειρά του Netflix αφήνοντας πίσω άλλες όπως το Lupin και το Casa de Papel. Σύμφωνα με τον co-CEO της πλατφόρμας, Ted Sarandos, είναι στον δρόμο να γίνει η πιο επιτυχημένη σειρά στην ιστορία του Netflix. Παρότι η πιθανότητα μίας δεύτερης σεζόν είναι τυπικά ακόμα στον αέρα, το Netflix είναι πρόθυμο να την υλοποιήσει, ενώ ο δημιουργός της. Hwang Dong-hyuk, έχει αναφέρει ότι θα ήθελε πιθανώς να εστιάσει στον μασκοφόρο άνδρα με τα μαύρα σε επόμενη σεζόν.

Στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας πάντως, το Netflix έχει τοποθετήσει μία παρόμοια κούκλα σε ένα mall στη Μανίλα, με σκοπό να ελέγχει μία συγκεκριμένη διάβαση πεζών και να ανάβει κόκκινα τα μάτια της κάθε φορά που κάποιος τολμάει να την περάσει σε λάθος στιγμή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει