Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρωτοφανής καβγάς στο “Πρωινό” με τη Δημουλίδου – Έξω φρενών Λιάγκας- Τεργιάκης

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε χθες η Χρυσηίδα Δημουλίδου σχετικά με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Σήμερα η γνωστή συγγραφέας φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς στο Πρωινό.

Με το «καλημέρα» επικράτησε χαμός στον αέρα του ΑΝΤ1, με τις δύο πλευρές να έρχονται αντιμέτωπες. Από τη μία οι παρουσιαστές και οι συνεργάτες στο πάνελ και από την άλλη η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Οι τόνοι ανέβηκαν στα ύψη, καθώς οι οικοδεσπότες της εκπομπής δεν μπορούσαν να διανοηθούν αυτά που άκουγαν. Μέχρι και ο Τάσος Τεργιάκης, που φημίζεται για την ηρεμία του, έγινε πυρ και μανία και άρχισε να φωνάζει.

«Τι δεν καταλαβαίνεται να σας το μεταφράσω. Σοβαρολογείτε; Την ελληνική γλώσσα την ομιλείται καλά; Να το διαβάσετε προσεκτικότερα. Θέλω μόνο με τον κύριο Λιάγκα να μιλήσω. Αν δεν με αφήσετε να μιλήσω, θα το κλείσω. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Γίνεται τηλεοπτικό πανηγυράκι τώρα και γι’ αυτό αρνήθηκα να έρθω στην εκπομπή και δέχτηκα να μιλήσω μόνο τηλεφωνικά. Θέλετε να περάσετε το δικό σας, σε εμένα αυτά δεν περνάνε. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και πώς το λέω. Κύριε Λιάγκα, μη μου παριστάνετε τον έξυπνο», είπε μεταξύ άλλων η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

«Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο πρωτοφανές έγκλημα στα ελληνικά χρονικά δεδομένα ότι είναι πανηγυράκι. Είναι ντροπή να το ονομάζουμε πανηγυράκι. Είναι ντροπή να λέτε για πανηγυράκι. Έχουν λογική αυτά που μας λέτε;», ήταν κάποια από τα λόγια που είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Να δούμε πόσοι μιλούν καλά την ελληνική γλώσσα. Εσείς το ξεκινήσατε έτσι, δεν είχα σκοπό. Προσπαθώ να καταλάβω τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες μέρες που ένας άνδρας ομολογεί ότι σκότωσε τη σύζυγό του, άφησε ένα μωράκι χωρίς μάνα και εσείς έχετε το κουράγιο και κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει