Ενημέρωση με ένα κλικ

Θέατρο Πορεία: Νέες διαδικτυακές παραστάσεις για τον Δεκέμβριο

Το Θέατρο Πορεία ανακοινώνει το πρόγραμμα του προσεχούς διαστήματος με την προσδοκία ότι σύντομα, θα παρουσιάζονται οι παραστάσεις του και πάλι μπροστά στο κοινό.

Αναλυτικά το νέο πρόγραμμα Live Streaming παραστάσεων:

#1 THIS IS NOT ROMEO & JULIET

a work by Argyris Pandazaras

Σάββατο 5/12 στις 21:00

Η επιτυχημένη παράσταση του Αργύρη Πανταζάρα “This is not Romeo & Juliet”, βασισμένη στο Σαιξπηρικό αριστούργημα θα παρουσιαστεί και πάλι ζωντανά από τη σκηνή του Θεάτρου Πορεία σε real time live streaming το Σάββατο 5/12 στις 21:00.

#2 Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΙΜΑΙΡΑ

Μ. Καραγάτση

Διασκευή: Στρατής Πασχάλης

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου

Κυριακή 13/12 στις 20:00

Η Μεγάλη Χίμαιρα του Μ. Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, η παράσταση – σταθμός του Θεάτρου Πορεία, επανέρχεται για την πρώτη της real time live streaming μετάδοση την Κυριακή 13/12. Πρόκειται για το αγαπημένο μυθιστόρημα της ελληνικής λογοτεχνίας, που μετατράπηκε με την καθοριστική συμβολή του ποιητή και μεταφραστή Στρατή Πασχάλη σε μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών.

#3 ΟΙΔΙΠΟΥΣ

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καραντζάς

Σάββατο 19/12 στις 21:00

Το Θέατρο Πορεία και Θέατρο Προσκήνιο συμπράττουν στο πλαίσιο των διαδικτυακών τους δράσεων και παρουσιάζουν τον Οιδίποδα σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά για μία μοναδική real time live streaming προβολή το Σάββατο 19/12.

#4 Irene Skylakaki trio

Κυριακή 27/12 στις 21:00

Μετά από αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Irene Skylakaki επέστρεψε εδώ και λίγους μήνες στην Ελλάδα. Με τον καινούριο της δίσκο με τον τίτλο Souvenir που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες. Ετοιμάζεται για ένα ιδιαίτερo και ατμοσφαιρικό real time live streaming session με το trio project της, στo Θέατρο Πορεία στις 27 Δεκεμβρίου.

#4 ΕΥΡΥΔΙΚΗ

Sarah Ruhl

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου

Σάββατο 2/1 στις 21:00

Η Ευρυδίκη της Sarah Ruhl, μία από τις σημαντικότερες παραστάσεις της τελευταίας δεκαετίας για το Θέατρο Πορεία, με πολλά βραβεία και εξαιρετικές κριτικές, επιστρέφει σε μία ακόμα real time live streaming αναμετάδοση.

Info

Οι θεατές μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο για τις real time live streaming αναμεταδόσεις μπαίνοντας στο www.poreiatheatre.com

Περισσότερες πληροφορίες για το real time live streaming: https://poreiatheatre.com/live-stream/.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει