Ενημέρωση με ένα κλικ

Το Ladies Run φέτος…. τρέχει online

Από το 2012 το Ladies Run έχει προσφέρει πάνω από 25.000€ σε φιλανθρωπίες. Και φέτος, 4€ (μείον ΦΠΑ) από κάθε συμμετοχή, θα διατεθούν στο σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες γυναικών.

Συγκεκριμένα, λόγω κορονοϊού, το Ladies Run φέτος θα διεξαχθεί online για να δώσει κίνητρο στις γυναίκες να προπονηθούν και να στηρίξουν γυναίκες που έχουν ανάγκη. Παράλληλα, να γεμίσουν τα social media με όμορφες εικόνες.

Ο Αγώνας

Κάθε γυναίκα θα καταβάλει τη δική της προσπάθεια σε διαδρομή, ημέρα και ώρα που θα επιλέξει. Θα μπορούν να τρέξουν με ασφάλεια, όπου θέλουν και όποτε θέλουν. Πρωί ή βράδυ, μόνες ή με μια φίλη, στα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας. Οι επιδόσεις θα ελέγχονται και θα καταχωρούνται από την εταιρεία που αναλαμβάνει τον Μαραθώνιο της Αθήνας.

To App

Το πρώτο βήμα για να πάρετε την πρόκληση στα χέρια σας είναι να κατεβάσετε το App εδώ:

http://live.sporthive.com/event/9993/app

Πρόκειται για μία customised εφαρμογή της MyLaps, επίσημου χρονομέτρη διεθνών events όπως Ολυμπιακών διοργανώσεων, των 24 Hours of Le Mans, του Boston Marathon, του Ironman Triathlon κ.α.

Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα είναι διαθέσιμες στο smartphone του κάθε χρήστη. Μέσα από το App θα μπορεί η κάθε γυναόκα να βελτιώσει το χρόνο της, να κάνει nominate μια φίλη, να κατεβάσει το αναμνηστικό της δίπλωμα κ.ο.κ.

Το Αpp είναι διαθέσιμο σε Android (Play Store) και iOS (App Store). Για πρώτη φορά στο θεσμό δίνεται η δυνατότητα και σε άνδρες να συμμετάσχουν, εκτός συναγωνισμού, τρέχοντας για μια γυναίκα.

Το κόστος συμμετοχής των 10 ευρώ περιλαμβάνει τον ΦΠΑ, τα χρήματα για τις φιλανθρωπικές μας δράσεις μέσω του Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ (desmos.org), τη χρήση του App και τα έξοδα απόστολής του Goodie bag.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει