Η Έλντα Πανοπούλου κατηγορεί συναδέλφους της για υποκρισία και μεγαλομανία μετά την επιτυχία
Η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε για τους καλλιτέχνες που επιδιώκουν τη διασημότητα και στη συνέχεια επιλέγουν να κρύβονται από τον κόσμο φορώντας γυαλιά και καπέλα.
Την έντονη κριτική της για τη συμπεριφορά πολλών συναδέλφων της στον χώρο του θεάματος εξέφρασε η Έλντα Πανοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας για τη μεγαλομανία που διακρίνει πολλούς καλλιτέχνες, χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση εκείνων που, ενώ πασχίζουν για την αναγνωρισιμότητα, μόλις την κατακτήσουν, επιχειρούν να απομονωθούν από το κοινό.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο στις 3» του ΣΚΑΪ, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026, η Έλντα Πανοπούλου μίλησε στους παρουσιαστές Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για την αντίφαση που παρατηρεί. «Έχω γνωρίσει πολλούς συναδέλφους που αγωνιούσαν, πάσχισαν και έκαναν τα πάντα προκειμένου να γίνουν γνωστοί. Μόλις το πέτυχαν, τους κατακυρίευσε μια ανάγκη να κρύβονται από τον κόσμο για να περνούν απαρατήρητοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η ηθοποιός δεν δίστασε να κατακρίνει όσους επικαλούνται την ανάγκη για ιδιωτικότητα, επισημαίνοντας πως η φύση του επαγγέλματος είναι αντίθετη με την απομόνωση. «Θεωρώ ότι μετά την επιτυχία σε πιάνει μια μεγαλομανία και νιώθεις παντοδύναμος. Λένε ότι θέλουν να μείνουν μόνοι τους και ζητούν να μην τους ενοχλεί κανείς. Μα δεν διαλέγεις αυτή τη δουλειά για να απομονωθείς», τόνισε με νόημα.
Παράλληλα, η Έλντα Πανοπούλου στάθηκε ιδιαίτερα στη συνήθεια ορισμένων καλλιτεχνών να χρησιμοποιούν αξεσουάρ, όπως καπέλα και σκούρα γυαλιά, για να αποφύγουν την επαφή με το κοινό στον δρόμο. Όπως υπογράμμισε, η παλαιότερη γενιά καλλιτεχνών δεν είχε τέτοια στάση, ενώ η ίδια θεωρεί ότι οι ίδιοι οι καλλιτέχνες είναι εκείνοι που τελικά προκαλούν τα αρνητικά στοιχεία της δημοσιότητας.
