Ενημέρωση με ένα κλικ

Νεκρός ο Τζακ Σέρμαν, πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers σε ηλικία 64 ετών

«Ήταν ένας μοναδικός τύπος και τον ευχαριστούμε για όλες τις καλές, κακές και ενδιάμεσες στιγμές»

Νεκρός σε ηλικία 64 ετών, ο κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers, Τζακ Σέρμαν, ο οποίος εμφανίστηκε στο πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος.

«Ήταν ένας μοναδικός τύπος και τον ευχαριστούμε για όλες τις καλές, κακές και ενδιάμεσες στιγμές» αναφέρει tweet του επίσημου λογαριασμού του Αμερικανικού συγκροτήματος.

Ο Σέρμαν, ο οποίος προσχώρησε στην μπάντα στην πρώτη του περιοδεία στις ΗΠΑ το 1984, συνέγραψε επίσης τραγούδια για το δεύτερο άλμπουμ, με τα αίτια θανάτου του να μην έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

«Εμείς από την οικογένεια των Red Hot Chili Peppers θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Τζακ Σέρμαν να ταξιδεύει στους πέρα κόσμους, για τους οποίους πέταξε» δήλωσε η μπάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σέρμαν αντικατέστησε τον Χίλελ Σλοβάκ, κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος των Red Hot Chili Peppers τον Δεκέμβριο του 1983, με το Σλοβάκ να επιστρέφει στο συγκρότημα το 1985.

Ωστόσο, ο Σέρμαν συνέχισε να συνεισφέρει στα μελλοντικά άλμπουμ του συγκροτήματος ενώ συνεργάστηκε και με άλλους διακεκριμένους καλλιτέχνες, όπως ο Μπομπ Ντίλαν και ο Τζορτζ Κλίντον.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More