Ενημέρωση με ένα κλικ

Led Zeppelin Symphonic στο Ηρώδειο

Μετά από το επιτυχημένο «Queen Symhonic» που «ταρακούνησε» την Αθήνα το περσινό καλοκαίρι, ο Peter Eldridge, πρωταγωνιστής του «We Will Rock You» που χάλασε κόσμο στο Λονδίνο, ο Jesse Smith, κεντρικός τραγουδιστής της καναδέζικης ροκ μπάντας Cauterize, και η Mollie Marriott, που μοιράστηκε τη σκηνή με τον Robert Plant για μια συναυλία-εορτασμό των 80ων γενεθλίων του μπασίστα Bill Wyman, θα παρουσιάσουν στην Αθήνα ένα μοναδικό show – αφιέρωμα στους θρυλικούς Zeppelin για ροκ μπάντα και συμφωνική ορχήστρα.

 

Οι δύο συναυλίες, στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της παράστασης με περιορισμένο αριθμό θεατών λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας.

 

Led Zeppelin Symphonic, Ηρώδειο, Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00. Τιμές εισιτηρίων: από 32€. Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr. Πληροφορίες – κρατήσεις: τηλ. 211 8005141. Η εταιρεία παραγωγής συνιστά στους αγοραστές εισιτηρίων, να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους είτε μέσω τηλεφωνικού κέντρου, είτε μέσω του επίσημου δικτύου της viva.gr

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει