Ενημέρωση με ένα κλικ

Νεκρός σε ηλικία 34 ετών ο αστέρας του Bollywood Σούσαντ Σινγκ Ρατζπούτ

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στον κινηματογράφο υπήρξε η ταινία «M.S. Dhoni: The Untold Story» το 2016

Νεκρός εντοπίστηκε εντός της οικίας του, το πρωί της Κυριακής ο 34χρονος αστέρας του Bollywood Σούσαντ Σινγκ Ρατζπούτ, στην περιοχή Μπάντρα της Βομβάης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο γι’αυτοκτονία του Σινγκ Ρατζπούτ, με τις Αρχές να ανοίγουν έρευνα για τα αίτια του θανάτου του.

Ο Ρατζπούτ ξεκίνησε την καριέρα του στη τηλεόραση το 2008, ξεχωρίζοντας μέσα από μια σειρά τηλεοπτικών σειρών, για τις οποίες κέρδισε το βραβείο του καλύτερου άνδρα ηθοποιού στα ινδικά βραβεία τηλεόρασης.

Το 2013, αποτέλεσε χρονιά κατά την οποία ο Ρατζπούτ έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, με την ταινία «Kai Po Che!» για την οποία απέσπασε μια σειρά από υποψηφιότητες πρωτοεμφανιζόμενου στην Ινδία.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στον κινηματογράφο υπήρξε η ταινία «M.S. Dhoni: The Untold Story» το 2016.

Ο αστέρας του Bollywood είχε γυρίσει μια ακόμη ταινία, η οποία επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα αυτές τις ημέρες, κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατό εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρατζπούτ είχε κλονιστεί το τελευταίο διάστημα από την αυτοκτονία του πρώην μάνατζέρ του Ντίσα Σαλιάν την περασμένη εβδομάδα.

«Ο Σούσαντ Σινγκ Ρατζπούτ ένας λαμπρός νέος ηθοποιός έφυγε τόσο νωρίς. Ξεχώρισε στην τηλεόραση και τις ταινίες. Η άνοδός του στον τομέα της διασκέδασης ενέπνευσε πολλούς και αφήνει πίσω του πολλές αξιομνημόνευτες ερμηνείες. Σοκαρισμένος από τον χαμό του. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά και τους θαυμαστές του» έγραψε ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει