Ενημέρωση με ένα κλικ

Λάουρα Κρεμάσκι: Μια… σέξι νεράϊδα!

Απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στη λίμνη του Κόμο...

Η διάσημη Ιταλίδα τηλεπερσόνα και σόου γούμαν, Λάουρα Κρεμάσκι, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και της επακόλουθης καραντίνας που έχει επιφέρει, μένει στο σπίτι της.

Η σέξι Λάουρα που ξεκίνησε την καριέρα της όταν κέρδισε τον διαγωνισμό της «Μις Παντάνια» ξέρει να προκαλεί… και αφού δεν μπορεί να βγει από το σπίτι και να μας χαρίσει καινούριες «καυτές» της πόζες, ανατρέχει στο παρελθόν.

Αυτή τη φορά κατάφερε να πάρει χιλιάδες Likes από τους ακόλουθούς της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με μια παλαιότερη φωτογραφία που ανέβασε από διακοπές της στο Κόμο.

Εδώ την βλέπουμε να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στη λίμνη του Κόμο και αναρωτιέται για το καλοκαίρι που θα έρθει, ενώ έχει επεξεργαστεί την φωτογραφία και εμφανίζεται σαν… σέξι νεράιδα!

Δείτε την φωτογραφία που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Quel ramo del lago di Como… chissà che estate ci aspetterà… ❤️ #nature #skye #sun #summer #beach #lake #lakecomo #pretty #sunset #sunrise #blue #flowers #night #tree #twilight #clouds #beauty #light #love #green #skylovers #dusk #weather #day #red #lagodicomo #mothernature

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Cremaschi (@cremaschina) στις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει