Ενημέρωση με ένα κλικ

Δέσποινα Βανδή: Ο γάμος με τον Ντέμη Νικολαΐδη, το «διαζύγιο» με τον Φοίβο και η Άννα Βίσση

Καλεσμένη, το βράδυ της Δευτέρας (20/04), στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος ενωπίω», στον ΑΝΤ1 ήταν η δημοφιλής τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τον έρωτά της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, για τη συνεργασία της με τον Φοίβο και τη φημολογούμενη κόντρα με την Άννα Βίσση.

Όπως είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου, «Το “Στα ‘δωσα όλα” μπήκα στο στούντιο και το έγραψα ενώ είχαμε μαλώσει στο τηλέφωνο με τον Ντέμη. Το θυμάμαι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που λέω το τραγούδι θυμάμαι αυτόν τον καβγά», ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

Επίσης, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πως επειδή στην αρχή τραγουδούσε κρυφά από τος γονείς της είχε επιλέξει να χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Έλλη Μαρά». Στη συνέχεια, όμως, για λόγους ευκολίας το άλλαξε σε «Δέσποινα Βανδή» ύστερα από προτροπή του Μίνωα Μάτσα στη MINOS-EMI παρά το ότι, στην αρχή, κάποιοι θεωρούσαν πως είχε συγγενική σχέση με τον… Αντώνη Βαρδή.

«Τον πρώτο χρόνο το έκρυβα» είπε η Δέσποινα για τον πρώτο καιρό που άρχισε να τραγουδάει επαγγελματικά.

Ερωτηθείσα για τη φημολογούμενη κόντρα της με την Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή απάντησε πως δεν έχει κάνει παρέα με την Άννα αλλά δεν θα είχε ποτέ πρόβλημα να συνεργαστούν.

Ακόμα αναφέρθηκε και στο τέλος της συνεργασίας της με τον Φοίβο ενώ αποκάλυψε ότι της άφησε μια γλυκόπικρη γεύση.

«Στο τέλος της συνεργασίας με τον Φοίβο ο Γιώργος Θεοφάνους μου πρότεινε να πω τον Θυμό. Δεν το έκανα, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή αλλά ήθελα να το πω αυτό το κομμάτι. Τον έχω καλά μέσα μου τον Φοίβο, πορευτήκαμε μαζί βήμα βήμα».

Επιπλέον, στην εκπομπή, μίλησε για πρώτη φορά και ο Ντέμης Νικολαΐδης όπου αποκάλυψε πως είναι η ζωή του στο πλευρό της Δέσποινας τα τελευταία 21 χρόνια.

«Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα. Την είδα πρώτη φορά σε αφίσα, μετά την είδα από κοντά σε μαγαζί, δεν μου άρεσε καθόλου τη πρώτη φορά που την είδα, την πήρα τηλέφωνο έτσι από το πουθενά, μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε και μου άρεσε. Νέος ήμουν αλλά μάλλον κατάλαβα ότι δεν θα είναι κάτι περαστικό, αλλά κάτι πιο σοβαρά και πέρασαν 21 χρόνια από τότε. Είπαμε ότι θα παντρευτούμε, όταν θα θέλαμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε και της φωνάζω και της λέω “θέλω να παντρευτούμε”. Χωρίς να με ταλαιπωρεί κάποια σκέψη, ήθελα να κάνω παιδί, αν και ήμουν νέος άντρας.

Τον καιρό που παντρευτήκαμε και εγώ έψαχνα ομάδες στο εξωτερικό και συνεχώς ταξίδευα, ήταν και έγκυος και δεν το ξέραμε. Δεν τέθηκε καν θέμα για να ζήσουμε στο εξωτερικό, δεν το σκέφτηκα καν εγώ, δεν χρειάστηκε να την πείσω ήταν “θα πας; πάμε”. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή ήταν η γέννηση των παιδιών μας και η πιο δύσκολη ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και είχε γεννήσει η Δέσποινα την Μελίνα και έλειπα μονίμως, εκεί περάσαμε δύσκολα. Σίγουρα υπήρχαν περιπτώσεις ζήλιας, αλλά αν έπρεπε να απαντήσω με μια λέξη “όχι”, δεν είναι ο τύπος μου και έχει να κάνει και με τον άνθρωπο. Η νύχτα είναι διασκέδαση, φλερτ είναι λογικό αυτό. Δεν είχαμε τέτοια θέματα μεταξύ μας, το αγαπημένο μου τραγούδι της είναι το “Θυμήσου”, μ’ αρέσει η μελωδία και ο στοίχος».

Δείτε το βίντεο

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει