Ενημέρωση με ένα κλικ

Εντυπωσιακή εμφάνιση για το ζεύγος Χάρι – Μέγκαν

Σε μια εκ των τελευταίων τους επίσημων εμφανίσεων, ως ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας προέβη το ζεύγος Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκηπα Χάρι, με τα ημερολόγια να μετρούν αντίστροφα μέχρι τις 31 Μαρτίου,

Σε μια εκ των τελευταίων τους επίσημων εμφανίσεων, ως ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας προέβη το ζεύγος Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκηπα Χάρι, με τα ημερολόγια να μετρούν αντίστροφα μέχρι τις 31 Μαρτίου, καταληκτική ημερομηνία, λήξης των βασιλικών του καθηκόντων. Το λαμπερό ζευγάρι δίνει το παρών στο μουσικό φεστιβάλ Mountbatten Festival of Music στο Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου, μια ετήσια φαντασμαγορική μουσική εκδήλωση με την συμμετοχή των μουσικών συνόλων του Βασιλικού Ναυτικού.

Η συγκεκριμένη περίσταση θα αποτελεί η τελευταία κατά την οποία ο πρίγκηπας Χάρι θα εμφανίστει με την στολή του Γενικού Αρχηγού του Βασιλικού Ναυτικού, μια θέση που ανέλαβε το 2017, όταν αντικατέστησε τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος κατείχε την τιμητική θέση επί 64 χρόνια μέχρι το φθινόπωρο του 2017, όταν και παραιτήθηκε από τα επίσημα καθήκοντά του.

Η είσοδος του δούκα και της δούκισσα του Σάσεξ, ήταν εντυπωσιακή με χειροκροτήματα από το κοινό θαυμαστών οι οποίοι περίμεναν να φωτογραφηθούν με το πριγκηπικό -για τώρα- ζέυγος.

Την Μέγκαν Μαρκλ, έντυσε ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με άνοιγμα στο πλάι, του βρετανικού οίκου Safiyaa, με τιμή 1.295 λιρών. Η πρώην ηθοποιός συμπλήρωσε την εμφάνιση «φωτιά στα κόκκινα» με κόκκινο σουέτ clutch και ψηλοτάκουνες σουέτ κόκκινες γόβες και τα δύο του οίκου Manolo Blahnik. Η πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits φρόντισε να βρίσκεται σε χρωματική αρμονία με την κόκκινη στρατιωτική στολή του πρίγκιπα Χάρι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει