Ενημέρωση με ένα κλικ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στην Ινδία

Με μία εντυπωσιακή ενδυματολογική επιλογή εμφανίστηκε η Μελάνια Τραμπ κατά την άφιξή της στην Ινδία, συνοδεύοντας τον σύζυγό της, Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην πρώτη του επίσκεψη στην χώρα.

Η Μελάνια Τραμπ μαζί με την Ιβάνκα Τραμπ και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, συνόδευσαν τον Αμερικανό πρόεδρο, με τις δύο κυρίες να είναι άκρως κομψότατες.

Ωστόσο, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Μελάνια Τραμπ, καθώς επέλεξε να φορέσει μία λευκή ολόσωμη φόρμα Atelier Caito For Herve Pierre.

Η Μελάνια συνδύασε μια ολόσωμη φόρμα με ζώνη από χαλκοπράσινη σατέν κορδέλα, που πρόσθεσε χρώμα στο κομψό σύνολό της. Η ζώνη έχει φτιαχτεί από μεταλλικό νήμα σε πράσινο και χρυσό χρώμα.

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, η ζώνη αυτή κόπηκε και τοποθετήθηκε επάνω σε ένα ινδικό κλωστοϋφαντουργικό έγγραφο των αρχών του αιώνα, που βρήκε στο Παρίσι μέσω πολύ καλών φίλων του, οι οποίοι είναι συλλέκτες.

Τέλος, ολοκλήρωσε το σύνολο με μυτερές λευκές γόβες στιλέτο.

Δείτε τις φωτογραφίες

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More