Ενημέρωση με ένα κλικ

Μάρκος Σεφερλής: «Δεν είναι για μένα όνειρο ζωής η Επίδαυρος»

Στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός μίλησε για την ταινία του «Χαλβάη 5-0» που βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού box office, για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται και για το αν η Επίδαυρος είναι γι αυτόν όνειρο ζωής.

«Παλιά έλεγαν πως ο Σεφερλής είναι ατάλαντος. Άμα είμαι ατάλαντος και έχω κάνει αυτά που έχω κάνει 25 χρόνια, πού να είχα και ταλέντο;» αναρωτήθηκε. Και συμπλήρωσε: «Μου φαίνεται γελοίο και φαιδρό να κάνεις κριτική σε κάτι που δεν έχεις δει, σε κάτι που δεν έχει καν γίνει … Ξέρω πως δουλεύω για το κάθε τι που αναλαμβάνω να κάνω, ώστε να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα».

Επίσης τόνισε: «Προσπαθούν να στρέψουν διάφορες μερίδες κόσμου εναντίον μου. Όλους αυτούς που λένε κάποιοι ότι κοροϊδεύω τους έχω από κάτω στο κοινό. Με κατηγορούν για ομοφοβία. Έτσι όπως κάνω τον ομοφυλόφιλο, είναι τόσο χαριτωμένος που τον γουστάρουν όλοι, μικροί και μεγάλοι. Εγώ τύπους κάνω. Μεταφέρω στη σκηνή τύπους αλλά μάλλον αυτό που κάνω έχει τόση μεγάλη επιτυχία που σου λένε ας ασχοληθούμε με τον Σεφερλή μήπως ακουστούμε κι εμείς».

O Μάρκος Σεφερλής ακόμα είπε ότι όταν ήταν στη σχολή υποκριτική, όλοι του έλεγαν πως είναι καλύτερος στο δράμα, όμως για εκείνον το χιούμορ και η κωμωδία ήταν τρόπος ζωής και γι’ αυτό τράβηξε τον δικό του δρόμο.

Επίσης, όταν ρωτήθηκε αν το να παίξει στην Επίδαυρο είναι όνειρο ζωής, είπε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς το μόνο που θέλει είναι να κάνει τον κόσμο που τον παρακολουθεί να περνάει καλά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει