Ενημέρωση με ένα κλικ

NASA και Τομ Κρουζ συνεργάζονται για να ετοιμάσουν ταινία …στον διάστημα

Ο Τομ Κρουζ είναι γνωστός για το ότι εκτελεί όλες τις επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες του χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ. Ωστόσο, ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος ηθοποιός φαίνεται να μηχανορραφεί με την…NASA, προκειμένου να πετύχει την υλοποίηση γυρίσματος στο διάστημα, για τις ανάγκες των δύο τελευταίων ταινιών δράσης της σειράς «Επικίνδυνη Αποστολή», στις οποίες πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια.

Πηγές από το χώρο του κινηματογράφου στην Αμερική αποκάλυψαν στο βρετανικό έντυπο The Sun πως ο ηθοποιός είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει το όραμά του. Ο ίδιος έχει ήδη ξεκινήσει να συγκεντρώνει χρήματα. Καθώς, το γύρισμα στο διάστημα αναμένεται να κοστίσει λίγο παραπάνω από τα κανονικά.

Δεν ξέρουμε αν ο Κρουζ θα πετύχει εν τέλει να πραγματοποιήσει την νέα του φιλοδοξί. Όμως φαίνεται πως η συνθήκη της πανδημίας θα του δώσει τα χρονικά περιθώρια που απαιτούνται για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το διαστημικό γύρισμα.

Εξάλλου, τα…επίγεια γυρίσματα της επόμενης «Επικίνδυνης Αποστολής» στη Βενετία αναβλήθηκαν λόγω της κατάστασης. Το ίδιο συνέβη και με την νέα ταινία «Top Gun» στην οποία επίσης πρωταγωνιστεί ο Κρουζ. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021, έχοντας ήδη αναβληθεί δύο φορές.

ΠΗΓΗ: The Sun

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει